werken bij Hallmark

kansen zien en pakken

Ga jij bij ons aan de slag? Bekijk vacatures

Dit zijn wij

We inspireren mensen op een creatieve manier hun hart te laten spreken en daarmee waardevolle relaties te versterken. En dat doen we vol enthousiasme, al meer dan 110 jaar.

Samen mooie dingen maken. Dit kan je verwachten:

  • Een bijzonder hartelijk welkom waarbij je de tijd krijgt om iedereen te leren kennen.
  • Een gezellige, informele bedrijfscultuur vol samenwerkingen, inspiratiesessies, events, workshops, team-uitjes.
  • Volop mogelijkheden om jezelf (persoonlijk) verder te ontwikkelen.
  • Een persoonlijk budget om al je vrienden en familie een kaartje of een gift te sturen.

Hart voor elkaar

Bij Hallmark begrijpen we als geen ander hoe belangrijk waardevolle relaties zijn. Échte aandacht aan elkaar geven is wat telt en zo raken we dagelijks mensen wereldwijd in het hart. 

Al meer dan 110 jaar

Joyce C. Hall stapte in 1910, voorzien van twee gevulde schoenendozen met ansichtkaarten, op de trein naar Kansas City (Verenigde Staten). Hij had een visie, een droom. Hij begreep hoe graag mensen contact houden met hun dierbaren. Hij zou ervoor zorgen dat iedereen dat kon doen door middel van een wenskaart.

Ontdek ons merkhuis

In het merkhuis vind je de essentie van Hallmark als merk. In het wolkje onze overtuiging en maatschappelijke relevantie, in het huis onze belofte waarmee we het verschil maken, samen met onze vier merkwaarden ernaast, die ook een belangrijke plek verdienen. Hartelijk en samen vormen letterlijk de basis van Hallmark.

Frisse vacatures

Marketing en E-Commerce
In deze functie heb jij als doel om op basis van data & consumenten inzichten marketing initiatieven te ontplooien voor Non Food klanten en prospects van Hallmark met als doel om de omzet, distributie, traffic naar de fysieke winkel te stimuleren en waardevolle relaties met hen op te bouwen.
Design en Product Management
Als Senior designer online ben jij binnen Hallmark het creatieve en inventieve brein als het gaat om het ontwikkelen van al onze online kaarten. Jij bent een inspiratiebron voor het productteam en hebt een onuitputtelijke creatieve Apple pen waarmee je je designer product collega’s inspireert.
Sales
De Head of Digital is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitrollen van de e-Commerce propositie om zo de online groei en het online marktaandeel van Hallmark te vergroten.