business support

Het business support team is van grote waarde binnen Hallmark en zorgt ervoor dat collega’s, klanten en partners altijd goed geholpen worden. Dagelijks contact met Hallmark klanten is waarschijnlijk niet aan de orde, maar het business support team ondersteunt indirect de werkzaamheden van de andere afdelingen, waardoor alles soepel verloopt en er mooie resultaten worden geboekt.

Finance

Bij Finance zijn wij met ons team van gedreven Business en Financial Controllers verantwoordelijk voor overzichtelijke rapportages, duidelijke analyses en mooie business cases.
 
Ook zijn wij continue bezig met verbeteringen in financiële processen. Belangrijk daarbij is dat we voortdurend in gesprek blijven en sparren met de business. Daarnaast hebben we een nauwe samenwerking met onze collega’s bij het Shared Service Centre in de UK die onze accounting in beheer hebben.
 
Deze connectie met verschillende stakeholders maakt ons werk ook zo afwisselend en interessant!

Human Resources

Bij Hallmark staan onze mensen centraal. Onze Hallmarkers zijn tenslotte ons belangrijkste goed en maken bij ons het verschil.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen en dat de juiste mens op de juiste plaats in de organisatie aan het werk is. Medewerkers krijgen volop de mogelijkheid om zich te ontwikkelen.

Onze HR afdeling ondersteunt en adviseert medewerkers en management op het brede gebied van personeel en organisatie, we creëren zo ook een cultuur waarbij onze merkwaarden, diversiteit en inclusie elke dag geleefd en gevoeld wordt.

 

‘Medewerkers krijgen de mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen, dat is een belangrijke focus van ons HR beleid.’

IT

Onze IT afdeling zorgt, samen met onze internationale Shared Service Centre, dat het digitale werk van onze Hallmarkers en de digitale klantaankopen op elk moment door kan gaan.

Wij zijn er voor verantwoordelijk dat iedereen is voorzien van goed werkende hardware & software, dat de gehele infrastructuur van Hallmark Cards Continental Europe op orde is en dat onze website voor de klanten bereikbaar is. Hiernaast blijven wij ook continu met de business in gesprek en kijken we samen waar we nog in kunnen verbeteren.

Senior Management Team

De organisatie wordt aangestuurd door het Senior Management Team (SMT), onder leiding van de Managing Director (ook wel CEO genoemd). Het SMT bestaat voorts uit een verantwoordelijke voor Commercie (CCO), Supply Chain (COO), Finance (CFO)  en HR (CHRO).

Management Assistant & Interne Communicatie

De Managing Director wordt ondersteund door de Management Assistant/ Internal Communications en is daarmee de drijvende kracht binnen Hallmark en de steun en toeverlaat van de Managing Director. Wij zijn diegene die alle Hallmarkers over business gerelateerde informatie informeert en tevens coördineer en organiseren wij diverse interne events. Kortom, met onze uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden zijn wij de échte spin in het web en zorgen wij ervoor dat elke dag alles op rolletjes verloopt.

Facilities

Bij Facilities zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoud van onze panden in Capelle en Krimpen. Wij voeren voornamelijk zelfstandig deze taken uit en sturen daarbij leveranciers aan die ons hierbij assisteren.  Met onze ervaring, vakmanschap en service-gerichtheid zorgen wij voor tevreden collega’s die trots en tevreden zijn over hun werkomgeving.