wat is jouw specialisme?

ontdek onze afdelingen

Noemen we jou binnenkort onze collega? Bekijk hier de actuele vacatures

Design en Product Management

Creatievelingen en commerciële denkers vind je op onze product development afdeling. Hier analyseren en ontwikkelen we kaartcollecties, cadeaumaterialen, agenda’s, kalenders en online gifts.

 

 

Customer Service

De customer service afdeling is hét visitekaartje van Hallmark voor onze online- en retail klanten. Wat het onderwerp ook is, de wensen van de klant staan bij ons op de eerste plaats en we helpen graag.

Sales

De collega’s van sales horen en zien alles. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt voor de klant én koppelen info terug naar Hallmark, zodat hierop ingespeeld kan worden en we blijven innoveren.

Marketing en E-Commerce

Nieuwe (online) campagnes, inspirerende initiatieven en heldere communicatie om al onze klanten op de juiste plek en het juiste moment te bereiken. Het bruist hier van de energie en creativiteit!

Procurement

Procurement in de breedste zin van het woord; van de inkoop van materiaal waar onze eigen producten van gemaakt worden tot aan onderhandelingen met grote leveranciers over meerjarige opdrachten.

 

 

Supply Chain

Binnen deze afdeling komt het gehele logistieke proces samen. Zij zorgen ervoor dat de afhandeling van bestellingen en alles op operationeel vlak soepel verloopt voor onze retail partners.

Business Support

Dit team zorgt ervoor dat collega’s, klanten en partners altijd goed geholpen worden. Dankzij de dagelijkse ondersteuning loopt alles op rolletjes met mooie resultaten als gevolg.

Stages

Bij Hallmark bieden we graag uitdagende stages aan die relevant zijn voor de studie die je volgt en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van studenten. Bij ons is ruimte voor eigen ideeën en onderzoeken.

Frisse vacatures

Marketing en E-Commerce
Als online merchandiser zorg je ervoor dat je samen met je collega's zorgt voor de beste gebruikerservaring op de website en app. Duik in de data, maak verbeterplannen en voer ze uit. En daarnaast werk je ook nog aan de nieuwe website.