wat is jouw specialisme?

ontdek onze afdelingen

Noemen we jou binnenkort onze collega? Bekijk hier de actuele vacatures

Design en Product Management

Creatievelingen en commerciële denkers vind je op onze product development afdeling. Hier analyseren en ontwikkelen we kaartcollecties, cadeaumaterialen, agenda’s, kalenders en online gifts.

 

 

Customer Service

De customer service afdeling is hét visitekaartje van Hallmark voor onze online- en retail klanten. Wat het onderwerp ook is, de wensen van de klant staan bij ons op de eerste plaats en we helpen graag.

Sales

De collega’s van sales horen en zien alles. Ze zorgen ervoor dat alles soepel verloopt voor de klant én koppelen info terug naar Hallmark, zodat hierop ingespeeld kan worden en we blijven innoveren.

Marketing en E-Commerce

Nieuwe (online) campagnes, inspirerende initiatieven en heldere communicatie om al onze klanten op de juiste plek en het juiste moment te bereiken. Het bruist hier van de energie en creativiteit!

Procurement

Procurement in de breedste zin van het woord; van de inkoop van materiaal waar onze eigen producten van gemaakt worden tot aan onderhandelingen met grote leveranciers over meerjarige opdrachten.

 

 

Supply Chain

Binnen deze afdeling komt het gehele logistieke proces samen. Zij zorgen ervoor dat de afhandeling van bestellingen en alles op operationeel vlak soepel verloopt voor onze retail partners.

Business Support

Dit team zorgt ervoor dat collega’s, klanten en partners altijd goed geholpen worden. Dankzij de dagelijkse ondersteuning loopt alles op rolletjes met mooie resultaten als gevolg.

Stages

Bij Hallmark bieden we graag uitdagende stages aan die relevant zijn voor de studie die je volgt en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van studenten. Bij ons is ruimte voor eigen ideeën en onderzoeken.

Frisse vacatures

Design en Product Management
Als Art director ben jij binnen Hallmark het kloppende creatieve hart in alles wat we uitdragen. Jij bent een inspiratiebron voor onze designers en hebt een neus en vakkriebel voor alles wat met vormgeving te maken heeft en weet dit slim om te zetten naar commerciële verkoopbare concepten.
Marketing en E-Commerce
In deze functie heb jij als doel om op basis van data & consumenten inzichten marketing initiatieven te ontplooien voor Non Food klanten en prospects van Hallmark met als doel om de omzet, distributie, traffic naar de fysieke winkel te stimuleren en waardevolle relaties met hen op te bouwen.